Timvikarie

Är du intresserad av att arbeta som timvikarie? Som timvikarie ska du kunna arbeta vid behov, alltså inte på ett fast vikariat över en längre tid eller en fast tjänst.

Att arbeta som timvikarie innebär att man erbjuds kortare vikariat på olika förskolor inom vårt förskoleområde, ibland med kort varsel.

Arbetet som timvikarie kräver stor flexibilitet, samarbetsförmåga och ansvarskänsla. Oavsett vilken förskola du arbetar på så förväntas du agera som en god företrädare för hela vårt område.

Som timvikarie hos oss så kan du få jobba på alla våra sex förskolor och du bör kunna arbeta från kl. 6.25 och även fram till kl. 18, självklart inte under en och samma dag.

Om detta är intressant för dig behöver jag behöver få in följande av dig:

• Namn, personnummer, adress och mobiltelefonnummer
  • Utdrag ur belastningsregistret för skola och förskola
  • Fullständigt betyg/intyg från barnskötarutbildning om du utbildad barnskötare
  • Har du arbetat som vikarie tidigare? Skriv på vilka förskolor du har arbetat och hur länge du var där

När jag har fått detta av dig så kan jag skriva upp dig på vår vikarielista och vi kan kontakta dig om behov av vikarier uppstår på våra förskolor.

Skicka utdraget ur belastningsregistret, intyg från barnskötarutbildning samt CV till:

Sophia Björk
Runstensvägen 27

136 46 Handen

Har du frågor är du välkomen att mejla dem till

norrahandensforskolor@haninge.se

Senast uppdaterad: 6 oktober 2021